Mielcke&Hurtigkarl, Marie Louise Munkegaard; Photographer; Copenhagen; Denmark

Det Kgl Danske Haveselskab – Lokaler & Events

Written by admin / May 30, 2014

 

Hos Mielcke & Hurtigkarl er en mangeårig drøm gået i opfyldelse! I takt med den stigende efterspørgsel for private arrangementer, er vi simpelthen vokset ud af restauranten og vi glæder os derfor over at præsentere Det Kgl. Danske Haveselskab – Lokaler & Events.

Dette har åbnet store muligheder for at kreere specielle events i, samt udlejning af Haveselskabets fine selskabslokaler, Brøndsalen og Paradehuset. I den forbindelse har vi også genskabt væksthusstemningen i det fredet Paradehus, med masser af frodige og velduftende planter.

I disse unikke og royale rammer kan Mielcke & Hurtigkarl stadig skræddersy og opfylde forskellige ønsker for arrangementer, med samme høje kvalitet som vi er kendt for.

Besøg vores nye hjemmeside og find mere information og inspiration om Det Kgl. Danske Haveselskab – Lokaler & Events. På facebook og Instagram kan du også følge aktiviteterne i haven.

Vi glæder os over det fornyede og frugtbare samarbejde, vi har indgået med Haveselskabet. Vi vil i fællesskab bryde havens Tornerosesøvn og åbne op for mangfoldige begivenheder i haven. Blandt andet kan vi løfte sløret for et fælles kulturnatsevent, som vi fortæller mere om senere på sommeren.